Élelmiszermérnök felsőoktatási szakképzés

A felsőoktatási szakképzés célja olyan élelmiszer-ipari szakemberek képzése, akik korszerű élelmiszer-ipari menedzser szemlélettel rendelkeznek, jártasak az élelmiszer-technológiákban, valamint az élelmiszer-ipari műveletekben magas szintű elméleti és gyakorlati szakismerettel rendelkeznek.

 

A képzés célja, hogy a hallgatók alkalmasak legyenek:

  • egyéni vagy társas vállalkozás létrehozására és működtetésére;
  • munkaszervezéssel kapcsolatos tevékenység végzésére;
  • munkabiztonsági és munka-egészségügyi feladatok ellátására, környezettudatos magatartás formálására;
  • a vezetésében és irányításában felmerülő szakmai kérdések véleményezésére, a problémák komplex kezelésére, az optimális megoldások kiválasztására;
  • élelmiszer-ipari gyártási folyamatok technológiai és gépészeti működtetésére, irányítására, ellenőrzésére;
  • minőségbiztosítással, élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos feladatok ellátására;
  • az áruforgalmi folyamatok (beszerzés, készletezés, értékesítés) tervezésére, szervezésére, irányítására, ellenőrzésére;
  • a gazdálkodáshoz szükséges pénzügyi és számviteli előírások betartására és betartatására;petri
  • a vállalkozás ügyviteli feladatainak ellátására, szakmai kapcsolat létesítésére és ápolására;
  • projekttervezésben és a megvalósításban való részvételre;
  • önálló munkavégzésre és csoportmunkára;
  • prezentációs technikák alkalmazására.
Levelezős konzultációs hétvége 2017. november 24. - 2017. november 25.
Beszélgess Velem előadássorozat 3. előadás 2017. november 28. 17:00 - 18:00