Az Élelmiszertudományi Tanszék munkatársai
által oktatott tárgyak

 
  • Analitikai gyorsmódszerek és mérési gyakorlatok
  • Analitikai mérések minőségbiztosítása
  • Állati eredetű termékek feldolgozása
  • Csomagolástechnológia
  • Élelmiszer-analitika
  • Élelmiszer-biztonsági kockázatelemzés
  • Élelmiszeripari biotechnológia
  • Élelmiszeripari technológiák
  • Élelmiszeripari technológia alapjai
  • Élelmiszer-logisztikai és környezeti biztonság
  • Élelmiszer-mikrobiológia és higiénia I.-II.
  • Élelmiszer-minőségbiztosítás
  • Élelmiszer-minőség és -biztonság jogi szabályozása, fogyasztóvédelem
  • Élelmiszer-minőség és -biztonság mikrobiológiai vonatkozásai
  • Élelmiszer-minőség és -biztonság technológiai vonatkozásai
  • Élelmiszer-minőségirányítás
  • Élelmiszer-minőségirányítás és -biztonság
  • Fitokémia
  • Funkcionális élelmiszerek
  • Gyakorlati élelmiszer-ellenőrzés és minőségvizsgálat
  • Hús- és baromfiipari technológia
  • Innovációs menedzsment
  • Kapcsolt analitikai rendszerek
  • Kisüzemi feldolgozás-technológiák I.-II.
  • Környezetvédelem az élelmiszeriparban
  • Mezőgazdasági termékfeldolgozás és minőségbiztosítás
  • Mikrobiológia
  • Minőségirányítás, minőségbiztosítási rendszerek
  • Minőségirányítás, minőségmenedzsment, minőségbiztosítási rendszerek
  • Minőségügy alapjai
  • Minőségügyi rendszerek auditálása
  • Műszeres analitikai módszerek (spektroszkópia és elválasztás-technika)
  • Növényi eredetű termékek feldolgozása
  • Növényi termékfeldolgozás és élelmiszerbiztonság
  • Nyomonkövetés az élelmiszerláncban
  • Sütő- és édesipari technológia
  • Tartósítóipari technológia
  • Tejipari technológia
  • Tej- és húsfeldolgozás technológiája
  • Tejipari gépek, műveletek és technológiák
  • Üdítőital-, bor-, sör- és szeszipari technológia
Alkotóhét 2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 29.
Szakirányválasztás 2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 29.
Szenátusi ülés 2017. szeptember 25. 14:00 - 16:00
HÉHA - Luther és az angol reformáció 2017. szeptember 25. 18:00 - 19:00