A záróvizsga tételsorai


Élelmiszer-biztonsági és –minőségi mérnöki mesterképzési (MSc) szakon tanuló hallgatóknak

1. Élelmiszer-biztonság és -minőség gyártástechnológiai vonatkozásai
2. Élelmiszer-minőség és -biztonság társtudományági vonatkozásai
3.1 Élelmiszer-biztonsági modul kérdései
3.2 Élelmiszer-minőségi modul kérdései


Élelmiszermérnöki alapképzési (BSc) szakon tanuló hallgatóknak

1. Élelmiszer-minőségbiztosítás című tételsor
2.1 Állati eredetű élelmiszerek előállítása szakirány
2.2 Növényi eredetű élelmiszerek előállítása szakirány


Élelmiszermérnök felsőoktatási szakképzési (FSz) szakon tanuló hallgatóknak

1. Élelmiszermérnöki felsőoktatási szakképzési szak

 

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55