Élelmiszer-biztonsági és –minőségi mérnöki mesterképzés (MSc)
A képzés célja olyan élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökök képzése, akik mikrobiológiai, molekuláris biológiai, toxikológiai, analitikai ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni és ellenőrizni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer-előállítás folyamatát és forgalmazását. A mesterszakon elsajátított ismeretek alapján a végzettek alkalmasak tanulmányaik doktori (PhD) képzés keretében történő folytatására.
Élelmiszermérnöki alapképzés (BSc)
A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika és műszaki alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel az élelmiszerek előállítása és tartósítása, valamint az élelmiszertechnológia terén, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusban történő folytatásához.
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Győri ETO-UNI FKC - Mezőkövesdi KKFT
2024. március 29. 19:00 - 21:00
UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS
2024. március 30. 09:00 - 12:00
Nordic walking
2024. április 1. 08:00 - 09:00
NFI Filmklub - Tősér Ádám: Blokád
2024. április 2. 18:00 - 20:00
Műhelyvita - Kálmán János
2024. április 4. 10:30 - 12:00