Élelmiszer-biztonsági és –minőségi mérnöki mesterképzés (MSc)
A képzés célja olyan élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökök képzése, akik mikrobiológiai, molekuláris biológiai, toxikológiai, analitikai ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni és ellenőrizni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer-előállítás folyamatát és forgalmazását. A mesterszakon elsajátított ismeretek alapján a végzettek alkalmasak tanulmányaik doktori (PhD) képzés keretében történő folytatására.
Élelmiszermérnöki alapképzés (BSc)
A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika és műszaki alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel az élelmiszerek előállítása és tartósítása, valamint az élelmiszertechnológia terén, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusban történő folytatásához.
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Török Vacsora Est - Sieger Gasztroélmény
2024. április 26. 18:00 - 22:00
UNI-GYŐR GYVSE - Valdor Szentes - Női Vízilabda OB I.
2024. április 27. 00:00 - 01:00
UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS
2024. április 27. 09:00 - 10:00
Győri ETO-UNI FKC - OTP Bank-Pick Szeged U21 - Férfi kézilabda mérkőzés
2024. április 27. 18:00 - 19:00
Agrofeed UNI Győr - Nagykőrösi Sólymok KE - Férfi kosárlabda mérkőzés
2024. április 27. 19:00 - 21:00