Elérhetőségünk

Kategória : lapozo Létrehozva: 2016.02.19 11:22 módosítva: 2016.08.01 19:58 Készítette : Korcz Evelin

Széchenyi István Egyetem
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar 
Élelmiszertudományi Tanszék

Tovább

Élelmiszer-biztonsági és –minőségi mérnöki mesterképzés (MSc)

Kategória : lapozo Létrehozva: 2016.01.30 16:34 módosítva: 2016.02.25 09:56 Készítette : Korcz Evelin

A képzés célja olyan élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökök képzése, akik mikrobiológiai, molekuláris biológiai, toxikológiai, analitikai ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni és ellenőrizni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer-előállítás folyamatát és forgalmazását. A mesterszakon elsajátított ismeretek alapján a végzettek alkalmasak tanulmányaik doktori (PhD) képzés keretében történő folytatására.

Tovább

Élelmiszermérnöki alapképzés (BSc)

Kategória : lapozo Létrehozva: 2016.01.30 16:20 módosítva: 2016.02.25 08:37 Készítette : Korcz Evelin

A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika és műszaki alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel az élelmiszerek előállítása és tartósítása, valamint az élelmiszertechnológia terén, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusban történő folytatásához.

Tovább

Élelmiszermérnök felsőoktatási szakképzés

Kategória : lapozo Létrehozva: 2016.01.30 16:04 módosítva: 2016.03.31 09:58 Készítette : Korcz Evelin

A felsőoktatási szakképzés célja olyan élelmiszer-ipari szakemberek képzése, akik korszerű élelmiszer-ipari menedzser szemlélettel rendelkeznek, jártasak az élelmiszer-technológiákban, valamint az élelmiszer-ipari műveletekben magas szintű elméleti és gyakorlati szakismerettel rendelkeznek.

Tovább
Levelezős konzultációs hétvége 2017. november 24. - 2017. november 25.
Beszélgess Velem előadássorozat 3. előadás 2017. november 28. 17:00 - 18:00