SZE-MÉKerek II. helyezés az Ecotrophelia Magyarország Élelmiszer innovációs versenyen

Kategória : lapozo Létrehozva: 2018.06.12 15:52 módosítva: 2018.06.12 20:17 Készítette : Korcz Evelin

2018. június 11.

Tovább

Új tejipari képzés Mosonmagyaróváron

Kategória : lapozo Létrehozva: 2018.04.11 17:35 módosítva: 2018.05.09 10:57 Készítette : Korcz Evelin

Tájékoztató a szakirányú továbbképzésekről

 

Tovább

Élelmiszer-biztonsági és –minőségi mérnöki mesterképzés (MSc)

Kategória : lapozo Létrehozva: 2016.01.30 16:34 módosítva: 2018.04.11 17:30 Készítette : Korcz Evelin

A képzés célja olyan élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökök képzése, akik mikrobiológiai, molekuláris biológiai, toxikológiai, analitikai ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni és ellenőrizni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer-előállítás folyamatát és forgalmazását. A mesterszakon elsajátított ismeretek alapján a végzettek alkalmasak tanulmányaik doktori (PhD) képzés keretében történő folytatására.

Tovább

Élelmiszermérnöki alapképzés (BSc)

Kategória : lapozo Létrehozva: 2016.01.30 16:20 módosítva: 2018.04.11 17:29 Készítette : Korcz Evelin

A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika és műszaki alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel az élelmiszerek előállítása és tartósítása, valamint az élelmiszertechnológia terén, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusban történő folytatásához.

Tovább
57. IALB Nemzetközi Konferencia 2018. június 17. 00:00 - 2018. június 21. 23:00
Nyári záróvizsga időszak 2018. június 20. 00:00 - 2018. június 29. 01:00
DFK könyvbemutató 2018. június 21. 09:30 - 12:00
Diplomaátadó ünnepély-MUK 2018. június 23. 14:00 - 16:00
Szenátusi ülés 2018. június 25. 14:00 - 16:00