Végzett PhD hallgatóink

  • Varga László (2000): Effect of a cyanobacterial biomass enriched with trace elements on thermophilic dairy starter cultures (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Farkas László (2001): Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak összahasonlító vizsgálata adalékanyagokkal és starterkultúrák felhasználásával (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Turcsán Zsolt (2001): Lúdfajták, hízlalási technológiák és kábítási módok hatása a hízott liba, különös tekintettel a libamáj minőségére (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Szalai Margit (2004): Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázos csomagolással (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Ásványi Balázs (2005): Egysejtfehérje-előállítás optimalizálása Kluyveromyces törzsek alkalmazása esetén (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Turcsán Judit (2005): Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Reisinger Katalin (2007): A szárnyasok (shaver 579 tojóhibrid, japán fürj) szervezetében kimutatható néhány szermaradvány termékminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
  • Ásványi-Molnár Noémi (2009): Funkcionális hatású tejtermék előálítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával (Témavezető: Prof. Dr. Varga László)
  • Sipos-Kozma Zsófia (2010): Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása (Témavezetők: Prof. Dr. Szigeti Jenő és Dr. Ásványi Balázs)
  • Tóth Ágnes (2011): Rádiófrekvencián alapuló egyedazonosítási módszer alkalmazhatóságának vizsgálata különböző baromfifajokban
  • Bártfai Liza (2014): Az E-vitamin hatása a terhesség kimenetelére
  • Jancsó András (2015): A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése
  • Szücs Petra (2015): Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
  • Vajda Katalin (2015): A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
  • Süle Judit (2016): Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának szelektív meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító értékelése és alkalmazása savanyú tejtermékek mikrobiológiai minőségének ellenőrzésére
Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00