Végzett PhD hallgatóink
- Varga László (2000): Effect of a cyanobacterial biomass enriched with trace elements on thermophilic dairy starter cultures (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Farkas László (2001): Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak összahasonlító vizsgálata adalékanyagokkal és starterkultúrák felhasználásával (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Turcsán Zsolt (2001): Lúdfajták, hízlalási technológiák és kábítási módok hatása a hízott liba, különös tekintettel a libamáj minőségére (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Szalai Margit (2004): Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázos csomagolással (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Ásványi Balázs (2005): Egysejtfehérje-előállítás optimalizálása Kluyveromyces törzsek alkalmazása esetén (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Turcsán Judit (2005): Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Reisinger Katalin (2007): A szárnyasok (shaver 579 tojóhibrid, japán fürj) szervezetében kimutatható néhány szermaradvány termékminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata (Témavezető: Prof. Dr. Szigeti Jenő)
- Ásványi-Molnár Noémi (2009): Funkcionális hatású tejtermék előálítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával (Témavezető: Prof. Dr. Varga László)
- Sipos-Kozma Zsófia (2010): Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása (Témavezetők: Prof. Dr. Szigeti Jenő és Dr. Ásványi Balázs)
- Tóth Ágnes (2011): Rádiófrekvencián alapuló egyedazonosítási módszer alkalmazhatóságának vizsgálata különböző baromfifajokban
- Bártfai Liza (2014): Az E-vitamin hatása a terhesség kimenetelére
- Jancsó András (2015): A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése
- Szücs Petra (2015): Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
- Vajda Katalin (2015): A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
- Süle Judit (2016): Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának szelektív meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító értékelése és alkalmazása savanyú tejtermékek mikrobiológiai minőségének ellenőrzésére
- Fábri Zsófia Nóra (2018): Különböző endogén és exogén tényezők hatása a nyers tevetej (Camelus dromedarius) főbb beltartalmi összetevőire