Keresés a fájlok között (adott mappa szinttől)
Széchenyi Egyetem
Almappák
Az aktuális mappa elemei
2024.10.24_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:24:50 |
File méret: | 53,45 kB |
Letöltve: | 128 alkalommal |
2024.11.07_Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:25:24 |
File méret: | 57,26 kB |
Letöltve: | 62 alkalommal |
2024.11.21_Meghívó_Organoleptikus bírálatok menete és azok fontossága a minőségbiztosításban
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:25:56 |
File méret: | 58,25 kB |
Letöltve: | 59 alkalommal |
2024.12.06_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 13:13:41 |
File méret: | 60,13 kB |
Letöltve: | 68 alkalommal |
2024.12.19_Meghívó_Organoleptikus bírálatok menete és azok fontossága a minőségbiztosításban
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 19:39:59 |
File méret: | 52,96 kB |
Letöltve: | 56 alkalommal |
2025.01.09_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:27:21 |
File méret: | 55,41 kB |
Letöltve: | 48 alkalommal |
2025.01.24_Meghívó_Minőség szerepe az élelmiszergyártás során
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 19:41:16 |
File méret: | 58,2 kB |
Letöltve: | 61 alkalommal |
2025.02.07_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:00:33 |
File méret: | 63,44 kB |
Letöltve: | 48 alkalommal |
2025.02.21_Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:05:46 |
File méret: | 60,61 kB |
Letöltve: | 49 alkalommal |
2025.03.07_Meghívó_Minőség szerepe az élelmiszergyártás során_
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:08:15 |
File méret: | 59,88 kB |
Letöltve: | 58 alkalommal |
2025.03.20_Meghívó_Mi van a sajtban
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:30:16 |
File méret: | 56,87 kB |
Letöltve: | 32 alkalommal |
2025.04.04_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:12:57 |
File méret: | 55,49 kB |
Letöltve: | 22 alkalommal |
2025.04.17_Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:31:21 |
File méret: | 53,19 kB |
Letöltve: | 21 alkalommal |
2025.05.09_Meghívó_A tejipari alapanyag – nyerstej – minőségének fontossága
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:13:56 |
File méret: | 59,73 kB |
Letöltve: | 33 alkalommal |
2025.05.23_Meghívó_Az egyes élelmiszer összetevők és a végtermékek vizsgálati lehetőségeinek bemutatása
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:17:29 |
File méret: | 61,63 kB |
Letöltve: | 31 alkalommal |
2025.06.05_Meghívó_Gyógy- és fűszernövények termesztéstechnológiai bemutatása
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:33:02 |
File méret: | 56,52 kB |
Letöltve: | 60 alkalommal |
2025.06.19_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. October 3. 15:33:35 |
File méret: | 56,05 kB |
Letöltve: | 25 alkalommal |
2025.07.04_Meghívó_Gyógy- és fűszernövények termesztéstechnológiai bemutatása
Feltöltve: | 2024. September 18. 14:31:45 |
Módosítva: | 2024. November 4. 20:18:39 |
File méret: | 64,97 kB |
Letöltve: | 35 alkalommal |
Adatkezelési tájékoztató
Feltöltve: | 2024. November 21. 14:51:28 |
Módosítva: | 2024. November 21. 15:33:29 |
File méret: | 639,54 kB |
Letöltve: | 5 alkalommal |
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Huschek-Juhász Erika PhD disszertációjának védése
2025. Január 7. 13:00 - 14:00
Meghívó dr. Frank Máté műhelyvitájára
2025. Január 17. 13:00 - 14:00
Meghívó dr. Szabó Hedvig doktori (PhD) védésére
2025. Január 29. 13:00 - 14:00