Keresés a fájlok között (adott mappa szinttől)

Széchenyi Egyetem

Almappák

Vissza ..
Vissza

Az aktuális mappa elemei

2024.10.24_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:24:50
File méret: 53,45 kB
Letöltve: 128 alkalommal
2024.11.07_Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:25:24
File méret: 57,26 kB
Letöltve: 62 alkalommal
2024.11.21_Meghívó_Organoleptikus bírálatok menete és azok fontossága a minőségbiztosításban
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:25:56
File méret: 58,25 kB
Letöltve: 59 alkalommal
2024.12.06_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 13:13:41
File méret: 60,13 kB
Letöltve: 68 alkalommal
2024.12.19_Meghívó_Organoleptikus bírálatok menete és azok fontossága a minőségbiztosításban
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 19:39:59
File méret: 52,96 kB
Letöltve: 56 alkalommal
2025.01.09_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:27:21
File méret: 55,41 kB
Letöltve: 48 alkalommal
2025.01.24_Meghívó_Minőség szerepe az élelmiszergyártás során
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 19:41:16
File méret: 58,2 kB
Letöltve: 61 alkalommal
2025.02.07_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:00:33
File méret: 63,44 kB
Letöltve: 48 alkalommal
2025.02.21_Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:05:46
File méret: 60,61 kB
Letöltve: 49 alkalommal
2025.03.07_Meghívó_Minőség szerepe az élelmiszergyártás során_
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:08:15
File méret: 59,88 kB
Letöltve: 58 alkalommal
2025.03.20_Meghívó_Mi van a sajtban
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:30:16
File méret: 56,87 kB
Letöltve: 32 alkalommal
2025.04.04_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:12:57
File méret: 55,49 kB
Letöltve: 22 alkalommal
2025.04.17_Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:31:21
File méret: 53,19 kB
Letöltve: 21 alkalommal
2025.05.09_Meghívó_A tejipari alapanyag – nyerstej – minőségének fontossága
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:13:56
File méret: 59,73 kB
Letöltve: 33 alkalommal
2025.05.23_Meghívó_Az egyes élelmiszer összetevők és a végtermékek vizsgálati lehetőségeinek bemutatása
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:17:29
File méret: 61,63 kB
Letöltve: 31 alkalommal
2025.06.05_Meghívó_Gyógy- és fűszernövények termesztéstechnológiai bemutatása
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:33:02
File méret: 56,52 kB
Letöltve: 60 alkalommal
2025.06.19_Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. October 3. 15:33:35
File méret: 56,05 kB
Letöltve: 25 alkalommal
2025.07.04_Meghívó_Gyógy- és fűszernövények termesztéstechnológiai bemutatása
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. November 4. 20:18:39
File méret: 64,97 kB
Letöltve: 35 alkalommal
Adatkezelési tájékoztató
Feltöltve: 2024. November 21. 14:51:28
Módosítva: 2024. November 21. 15:33:29
File méret: 639,54 kB
Letöltve: 5 alkalommal

Kapcsolat

Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar 
Élelmiszertudományi Tanszék

9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu



térkép

Események

Meghívó dr. Frank Máté műhelyvitájára 2025. Január 17. 13:00 - 14:00