Keresés a fájlok között (adott mappa szinttől)

Széchenyi Egyetem

Almappák

Vissza ..
Vissza

Az aktuális mappa elemei

Meghívó_A tejipari alapanyag – nyerstej – minőségének fontossága_2025.05.08
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:04:18
File méret: 62,34 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Az egyes élelmiszer összetevők és a végtermékek vizsgálati lehetőségeinek bemutatása_2025.05.22
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:03:44
File méret: 54,73 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt_2024.11.07
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:11:12
File méret: 57,26 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt_2025.02.20
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:07:29
File méret: 54,13 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Friss sajtok gyártástechnológiája - ricotta sajt_2025.04.17
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:05:03
File méret: 53,19 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Gyógy- és fűszernövények termesztéstechnológiai bemutatása_2025.06.05
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:03:04
File méret: 56,52 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Gyógy- és fűszernövények termesztéstechnológiai bemutatása_2025.07.03
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 12:32:34
File méret: 57,91 kB
Letöltve: 3 alkalommal
Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt_2024.10.24
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:11:41
File méret: 53,45 kB
Letöltve: 1 alkalommal
Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt_2024.12.05
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:10:07
File méret: 57,16 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt_2025.01.09
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:09:01
File méret: 55,41 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt_2025.02.06
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:08:03
File méret: 56,59 kB
Letöltve: 2 alkalommal
Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt_2025.04.03
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:05:46
File méret: 56,65 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Hagyományos óvári sajtok gyártástechnológiája - óvári sajt_2025.06.19
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:00:49
File méret: 56,05 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Minőség szerepe az élelmiszergyártás során_2025.01.23
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:08:35
File méret: 63,73 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Minőség szerepe az élelmiszergyártás során_2025.03.06
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:06:50
File méret: 58,85 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Mi van a sajtban_2025.03.20
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:06:19
File méret: 56,87 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Organoleptikus bírálatok menete és azok fontossága a minőségbiztosításban_2024.11.21
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:10:39
File méret: 58,25 kB
Letöltve: 0 alkalommal
Meghívó_Organoleptikus bírálatok menete és azok fontossága a minőségbiztosításban_2024.12.19
Feltöltve: 2024. September 18. 14:31:45
Módosítva: 2024. September 19. 16:09:43
File méret: 52,96 kB
Letöltve: 0 alkalommal

Kapcsolat

Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar 
Élelmiszertudományi Tanszék

9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu



térkép

Események

SPIN OFF Klub Győr 2024. Szeptember 24. 17:30 - 21:00
SPIN OFF Klub Mosonmagyaróvár 2024. Szeptember 25. 17:30 - 21:00