Az Élelmiszertudományi Tanszék munkatársai
által oktatott tárgyak
- Analitikai gyorsmódszerek és mérési gyakorlatok
- Analitikai mérések minőségbiztosítása
- Állati eredetű termékek feldolgozása
- Csomagolástechnológia
- Élelmiszer-analitika
- Élelmiszer-biztonsági kockázatelemzés
- Élelmiszeripari biotechnológia
- Élelmiszeripari technológiák
- Élelmiszeripari technológia alapjai
- Élelmiszer-logisztikai és környezeti biztonság
- Élelmiszer-mikrobiológia és higiénia I.-II.
- Élelmiszer-minőségbiztosítás
- Élelmiszer-minőség és -biztonság jogi szabályozása, fogyasztóvédelem
- Élelmiszer-minőség és -biztonság mikrobiológiai vonatkozásai
- Élelmiszer-minőség és -biztonság technológiai vonatkozásai
- Élelmiszer-minőségirányítás
- Élelmiszer-minőségirányítás és -biztonság
- Fitokémia
- Funkcionális élelmiszerek
- Gyakorlati élelmiszer-ellenőrzés és minőségvizsgálat
- Hús- és baromfiipari technológia
- Innovációs menedzsment
- Kapcsolt analitikai rendszerek
- Kisüzemi feldolgozás-technológiák I.-II.
- Környezetvédelem az élelmiszeriparban
- Mezőgazdasági termékfeldolgozás és minőségbiztosítás
- Mikrobiológia
- Minőségirányítás, minőségbiztosítási rendszerek
- Minőségirányítás, minőségmenedzsment, minőségbiztosítási rendszerek
- Minőségügy alapjai
- Minőségügyi rendszerek auditálása
- Műszeres analitikai módszerek (spektroszkópia és elválasztás-technika)
- Növényi eredetű termékek feldolgozása
- Növényi termékfeldolgozás és élelmiszerbiztonság
- Nyomonkövetés az élelmiszerláncban
- Sütő- és édesipari technológia
- Tartósítóipari technológia
- Tejipari technológia
- Tej- és húsfeldolgozás technológiája
- Tejipari gépek, műveletek és technológiák
- Üdítőital-, bor-, sör- és szeszipari technológia