Az Élelmiszertechnológia 3. tantárgy keretein belül szervezett projektnapokon a hallgatók érdekes gyakorlati foglalkozásokon vehettek részt. Megismerhették a cefrekészítés alapjait és a lepárlási technológia folyamatát, ahol az Élelmiszertechnológia laboratórium gyümölcs és zöldségfeldolgozó részlegében bekapcsolódhattak a pálinkakészítés folyamatának lépéseibe.
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Huschek-Juhász Erika PhD disszertációjának védése
2025. Január 7. 13:00 - 14:00
Meghívó dr. Frank Máté műhelyvitájára
2025. Január 17. 13:00 - 14:00
Meghívó dr. Szabó Hedvig doktori (PhD) védésére
2025. Január 29. 13:00 - 14:00