Az Élelmiszertechnológia 3. tantárgy keretein belül szervezett projektnapokon a hallgatók érdekes gyakorlati foglalkozásokon vehettek részt. Megismerhették a cefrekészítés alapjait és a lepárlási technológia folyamatát, ahol az Élelmiszertechnológia laboratórium gyümölcs és zöldségfeldolgozó részlegében bekapcsolódhattak a pálinkakészítés folyamatának lépéseibe.
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Nordic walking
2024. május 6. 08:00 - 09:00
Járműipari Innovációs Nap a Zalaegerszegi Innovációs Parkban
2024. május 6.
NFI Filmklub - Ternovszky Béla: Macskafogó
2024. május 6. 18:00 - 20:00
Apátúr Sörház főzdelátogatás
2024. május 8. 18:00 - 19:00
Parlamentek Európában
2024. május 9. 13:00 - 17:40