Az Élelmiszertechnológia 3. tantárgy keretein belül szervezett projektnapokon a sörkészítési ismereteik bővítése céljából ellátogattunk a győri Apátúr sörházba, ahol a hallgatók kisüzemi körülmények között ismerkedhettek meg a sörkészítés rejtelmeivel. Az üzemben megismerkedhettek az egyes technológiai lépésekkel és lehetőségük nyílt bekapcsolódni az egyes gyártási fázisokba.
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Agrofeed UNI Győr -Tiszaújvárosi Phoenic KK
2025. Március 14. 19:00 - 20:00
UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS
2025. Március 15. 09:00 - 10:00
SPIN OFF EXTRA: Vezetők testközelből
2025. Március 19. 17:30 - 20:30
UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS
2025. Március 22. 09:00 - 10:00
Beszélgess Velem!
2025. Március 27. 16:30 - 17:30