Az élelmiszermérnök hallgatók a projektnapok keretein belül betekintést nyerhettek az élelmiszerek érzékszervi- és állományvizsgálatához kapcsolódó elméleti és gyakorlati folyamatokba, ahol különböző technológiákkal előállított kenyereket, sajtot, gyümölcsöt és söröket vizsgálhattak és kóstolhattak meg.
Kapcsolat
Széchenyi István Egyetem
Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Élelmiszertudományi Tanszék
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.
Telefonszám: +36-96-566-653
E-mail: boros.maria@sze.hu
Események
Huschek-Juhász Erika PhD disszertációjának védése
2025. Január 7. 13:00 - 14:00
Meghívó dr. Frank Máté műhelyvitájára
2025. Január 17. 13:00 - 14:00
Meghívó dr. Szabó Hedvig doktori (PhD) védésére
2025. Január 29. 13:00 - 14:00